La farmaciola bàsica de l’hort domèstic

Així com a la farmaciola de casa hi tenim medicaments per quan estem malalts, a la farmaciola de l’hort hi tenim aquells productes que utilitzem com a darrer recurs: són el que anomenem productes fitosanitaris. En aquest article, la Núria Cuch, ens parla dels utilitzables en producció ecològica en aquest article d’Agrocultura.

Fem aquí un repàs d’aquelles matèries actives autoritzades legalment com a fitosanitaris i que surten a l’Annex II de l’agricultura ecològica. També indiquem si hi ha productes comercials per a ús no professional registrats a l’Estat espanyol2. Les dosis recomanades les trobareu a les fitxes de cada producte al Registro de Fitosanitarios
del Ministeri d’Agricultura i a les etiquetes dels envasos. Deixem per a una ocasió altres tipus de productes que s’estan utilitzant/provant per a la millora de la salut de les plantes i que no estan inclosos dins la normativa vigent.

Pots descarregar aquí tot l’article: sanitat_vegetal_61.pdf

Recorda que pots comprar tot el número 60 d’Agrocultura a la nostra botigueta.
O si ho prefereixes, pots comprar-lo en format digital a la plataforma iquiosc.cat per 1,99 euros. Una bona manera d’ajudar-nos a mantenir la publicació.