El teu nom (obligatori)

  Cognoms (obligatori)

  Adreça (obligatori)

  Població (obligatori)

  Codi postal (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Email (obligatori)

  NIF (obligatori)

  Professió (obligatori)

  Quota de subscripció

  18€ quatre números/any34€ vuit números/2 anys

  Núm. de compte (obligatori)

  IBAN:

  Les dades que aquí ens envies les utilitzarem per gestionar la subscripció a la revista Agrocultura i el seu enviament postal. Pots llegir la nostra política de privacitat de l'associació editora d'Agrocultura a http://associaciolera.org/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

  Arran de la NORMATIVA SOBRE LA GESTIÓ DE DADES PERSONALS DE LA UNIÓ EUROPEA, necessitem el teu consentiment per a les diferents bases de dades que utilitzem:

  Dones el permís perquè l'associació L'Era giri el rebut bancari corresponent a la teva quota de subscripció periòdicament i altres serveis que puntualment creguis oportú (ex. inscripció a cursos, compres de llibres a la botiga en línia...)? En qualsevol moment podràs donar-te de baixa enviant un correu electrònic a administracio@associaciolera.org). En cas que no ens el donis, no farem efectiva la teva subscripció fins que no facis efectiu el pagament de la quota. Si us plau, contacta amb nosaltres.

  Sí, el dono

  Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
  Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a la plataforma Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
  Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de totes les informacions que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.

  Sí, accepto

  Si vols tenir accés a la revista Agrocultura, també en format digital a través de la plataforma iQuiosc, has de donar la teva conformitat perquè hi introduïm el teu correu electrònic. L'iQuiosc és un web de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Fins que no et registris tu mateix/a a l'iQuiosc, la teva adreça electrònica estarà inactiva.

  Sí, vull que introduïu la meva adreça electrònica a l'iQuiosc